Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cool
sta bosanac radi kad hoce gledati dobar film/seriju? SNIMI GA! Zato zajebite pricu da nismo dobri, jer samo je jedan OSCAR u regiji, koji nema niko od njih... A nasi glumci su zakon...
serija ce iti mrak, konacno ce s enesto promijeniti u nasoj zemlji. konacno ce nesto zasjeniti sarajevski filmski festival, pokazati karadzicu da se ne zajebava sa svijetom, ispraviti greske dejtona i nametnuti svima jedno zdravo rjesenje. to envere care, tvoj fim duhovi sarajeva, onaj sa severeinom koji je rezirao nepostojeci reziser radonjcic, taj film je mnogima u ovoj zemlji promijenio nacin razmisljanja, ta gluma je nesto sto treba nasem duhu islama i multikultralnosti. voj scenarij za go west je jos bolji, mozda najbolji scenarij ikada sa ovih prostora. itd..sta jos ima lijepo reci za ovog senaristu, umjetnik i pregaoca. ah da, jako je bitno da ce se raditi tim sony kamerama, bolje to nego sa nekim mrskim srpsko agresorskim kamerama. i to cne alta ehnologija, eh sada da mirnije c spvati kada i to znam.sve je ovo krs obicni.
to gudija
@realno de ne seri majketi, ti si mi ko neki veliki kriticar da imas uopste pojma o cemu govoris, kad smo tako nekvalitetni, sto ne dignes tu svoju usranu guzicu od kompjutera i promijenis nesto, o velika glumcino
Jos jedna glumacka farsa, garantujem Vam to! Nemamo glumca niti smo ga ikada imali! Smatrao sam da Djuro jak glumac dok nisam pogledao Mali Svet gdje svoj show i sav raskos glume pokazuju Miki Manojlovic i Lazar Ristovski, rezija nam je na nivou ali glumaca nikad nismo imali! Nas navodno najbolji glumac i ministar nam kulture i sporta je prije rata glumio obicne, nazovimo lude u Yu kinematografiji. Mozda njih ima par ok, ali ni blizu sa Beogradom, mada smo bolji od Zagreba.
evo jos jednog idiotizma za idiotiziranje stanovnistva. žiku im samo faca! fuj
Samo da na kraju ne bude kao \"Sex i selo\" :( koja je kriza :((