Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ne mogu ni ovih umjetnickih proseravanja.....OVDJE SVAKO MOZE BITI REZISER.OVA CURA NEK SE PRIHVATI SVOJE STRUKE A FILM PREPUSTI SKOLOVANIM LJUDIMA ZA TO.
Glavni glumac (koji je fakat i raznosac novina u stvarnom zivotu) je rodjeni brat Sejlinog muza. U stvarnosti, lik koji nema ambicije nizasta (a moze mu se jer ga finansiraju rodjena mati i prof. Grebo), vec tako eto.... raznosi novine okolo. I sada ce ga Sejla prikazati kao genijalnog boema, urbanu facu nad facama, a sve kroz introspektivu grada koju onda razlaze izvana (je li tako bjese opisala svoj film....buhahahah, grohotom se smijem). A sve ce platiti... Atlantic grupacija, ali i vi gradjani BiH kroz svoje poreze. Pa se onda cudimo sto nemamo tvornica i autocesta.... ne moze kada potrose ovakvi "genijalci" od rezisera.
Shift ce da bude Shit :)
˝ I da...muz joj je Jevrej, a ne Srbin ;) " ISTO S_R@NJ_E SAMO DRUGO PAKOVANJE !
Ljuti nas sto se kod nas ne moze snimiti ni ispodprosjecan dokumentarac a da u pozadini nije totalna stela. I da...muz joj je Jevrej, a ne Srbin ;) Uzivaj u svom sovinizmu i dalje :P
Jel vas ljuti sto film nije cemu ili sto joj je muz Srbin pa su dobili lovu ?
Odseli se, ko ti brani?! Ovo je tolika mrtva stela da ne znam kako ih nije stid da o ovome uopste pisu i javno prezentuju cijelu stvar. Tako da je mene sramota sto u ovoj drzavi uopste zive takvi koji podrzavaju ovu kolicinu nepotizma.
maaa dajte baaaa raja !.....čemu negativa !? film je tom baš je ono coool., nama treba baš sada ovakvi filmova , to je prava umjetnost u svakom smislu velika podrška za ovo !!!
Sejla dobija budzet za projekat SFF-a, Sarajevo grad filma, u kojem radi njen muz Jovan Marjanovic, a glavnu ulogu igra Jovanov brat Luka. Budzet se ocigledno morao brzo potrositi jer ni Sejla nije sigurna da li je snimila igrani ili dokumentarni film :))))) Ko koga ovdje pravi budalom da mi je samo znati.
Niste gledali film, a tako ste negativno nastrojeni... Upravo je to jedan od razloga nenapredovanja naroda. Žalim što živim sa vama!
Stela kao i buraz mu, Jovan Marjanovic. Zavrsio Pravni fakultet u Sarajevu mimo svih rokova i zaposlio ga Miro Purivatra da hoda po svijetu i zahebava se i glumi boema. Sarajevska elita reklo bi se.... nista ne radi i glumi boema, a ne znaju kud ce od para... Odoh sada povratiti od muke!
Radjen bez dijaloga jer je Luka toliko mutav da iz njega ne mozes izvuci dvije recenice... a valjalo mu honorar isplatiti! Pa kazu... urbana raja nema stele.... mo'š mislit!