Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ono bilo sa maslacem ili se ja dobro ne sjećam ????
Kazu li kada ce prikazati film u cileu?
Kad Fidela prospu ...
svasta..uzasno...
Pa zato i jeste silovanje nebi bio fazon da su joj javili 😂
Pa jel je penetriro ili nije?
Kada su Madonu pitali sta bi ti ucinila da vas neko pokusa silovati. Opustila bi de i uzivala odgovorila je Madona. To je veca kazna silovatelju nego da se opires.. Eventualno rasiris noge i kazes imam aids pa bujrum !
idioooottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
@VideoStripovi ne sjecam rodjen sam mnogo poslije tih stripova
Mala je trebala sjediti u kući i dočekivati muža, a ne raditi u najnemoralnijoj industriji na svijetu pa poslije izigravati !francusku sobaricu!.
ja se samo sjećam nekog putera...
Pa da je najavljeno ne bi bilo silovanje nego obican seks...
a nije bila gadljiva na pare od uloge....
Znači duplo silovanje?
Haj ba, da joj nisu pomogli da scenu dobro "odglumi", niko ne bi znao za nju! A cika Marlon malo prstic upotrijebio, alkohol i gudra su ga vec bili upropastili!