Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja laž, njega je inspirirao Diktator Benjamin Netaniahu.
Taj britanski Zidov zna sta radi.
Meni se cini da je to radio u filmu Bruno, kad se oblacio ko derpe al u stilu jevreja sa onim šeširima pa je zatim hodao ulicama Izraela, glumeci nekog guru-a.
A zasto ne ismijava svoje je.v.reje?
dobro je momak rekao...IZDVOJITI JEDNU GRUPU I NE SMJETI JE ISMIJAVATI JE PREDRASUDA prema tome...ko je nama MUSLIMANIMA kriv što imamo samo nekakve ŽVA.LJAVE AIDE BEGIC, TANOVICE, ŽBUNJMILE...a dole za arapske da i ne spominjem... što se ne nadje neki naš BARON COHEN...pa ne snimi komediju o jevrejima... pa kad ga pocnu ispitivati kaze tacno ove rijeci COHENA...da šala MORA IMATI SLOBODU i da izdvajati jednu grupu i zabraniti šale znači apsurd... joook...hajmo samo praviti filmove iz rata i s tim crpiti sredstva iz budzeta... svi oni naši reziseri su u stvari na grbači drzave... zato postujem američku filmografiju SVE SE RADI IZ PRIVATNIH DJEPOVA...I BORI SE ZA GLEDAOCE I ZARADU...JER OD TOGA JE OVISNO HOCEL IZVUCI NOVAC ILI CE BITI PROPALI PROJEKAT...
Ovaj je totalni kreten
samo tako jarane! smrt islamskom fasizmu sloboda narodu!
gledao film, propaganda cifutsko-americka, samo njihova \"demokratija\" je dobro uredjenje sve ostalo je za ismijavanje itd.. jadno bas i smjesno je samo onima koji ne razmisljaju
Ovu stranicu treba ukinuti, kakve sve gluposti objavljuju u p.m. ! Odavno nista pametno nisu objavili j.e.b.a.l.i sebe !
...e nije nego se zv\'o MOAMMAR jal\' po naški MUHAREM...
vi ste ljudi bolesni vas i filmska komedija tjera na uvrede:(
A sto ga nije inspiriso neki zidovski diktator tipa sharon,rabin i ostalo jehudijsko smece
O OVOM ČOVJEKU: http://tinyurl.com/bvfls75
dubre cionisticko
@normala , nazivaš nekoga seljoberom , a sam si taj. Nije Moamer ,već Muamer. U arapskom ne postoji slovo ili glas \'o\'.
Sta je bilo retardi srpski (svi iznad)...... ne mozete iz koze? Svak vas provaljuje. Nek ste vi poslali cijelu diviziju iz seljak grada beograda da brane milosevicevog jarana gadafica, i svi uzivo na BBC\'u poredani i poslije objeseni. Nabijem vam beograd na karinu srbiiii.... NATO BAGER = ZAKON! ZID NA DRINI!
Ma nemoj sra.t.?! Stvarno?! Gadaf?