Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I stvarno sta se desilo sa dirigentom?
pobjegulja
I ostade mis da prkosi po Njemackoj,njegov patriotizam je ko plati vise.Inace u Sa ima nadimak Fazla pobjegulja.
hahahaha vidi ti to pa bosanski dezerter broj 1 ce postati filmska tema parekselans, ovo je vrh da ne vjerujes. Cuj trco preko piste da predstavlja Bosnu svi znamo sto je trco. E koji poraz bosnjackog korpusa!
Hoce li ispricati i kako je sa njima izaslai i jedna moja komsinica koju je Fazla poslije ozenio iako je do tada bila u dugoj vezi sa drugim frajerom? Dobra bila, da ne grijesim duse.
papak bio mi na fb prijatelj, smorio me sa patriotizmom on to nek po ameriKi prosipa meni jok...
ovo mi on garant minus dade... fazla zmiu ga loma!
Sva bol svijeta je nocas u Bosni, ostajem da bolu prkosim i nije me strah stati pred zid ja znam da zapjevam ja znam da pobjedim.. 😄🙌❤❤
Pa nije ga strah stati pred zid u Minhenu ahahaaaa !!!!!!
e fazla svaka ti cast na hrabrosti jesam bio diverzant i jesam izranjavan al sto ti imas muda tacno me stid izac koja sam ja curica prema takvom heroju otic vani i jos pjevat pa to ni rambo na filmu nije mogo
I jos se ne vratit e