Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da vjerujem gdje ide ovaj svijet. Taj film Gravity je najgluplji film koji sam gledao, htio sam se ubit u kinu od dosade i gluposti, a jedan fantastican film kao sto je Prisoners nece osvojiti nijedan Oscar, pa onda Wolf of Wall street, koji je po meni najbolji film u zadnjih 10 godina takodje mozda i ne osvoji Oscar, isto tako Leonardo Di Caprio za ulogu u istom filmu bi trebao osvojiti Oscara, ako niko drugi, treba on, a kako su ovi Amerikanci debili nece ni osvojiti. Sve u svemu jedno veliko sranje.
Ma film je stvarno dosadan i glup, al bas dosadan. Mislim na Gravity, toliko dobrih filmova, evo bas sinoc u kinu gledao Pompeii, film je savrsenstvo. A stvarno ne znam u cemu je fazon sa filmom Gravity. Sandra Bullock cijeli film ''glumi''. Bio je film Cast away (Brodolom zivota), glumi Tom Hanks. Govorim jer isto 1 osoba samo glumi cijeli film kao Sandra ovdje, i taj Cast away je zasluzio 15 Oscara, dok Gravity nije nijedan. Al et.
Gravity je filmcina. I to kakva. Pa ljudi su pomakli nacine snimanja filmografija se drukcije posmatra zbog tog filma u USA studenti na akademiji filmskoj imaju predmet izučavanje filma Gravity. Tebi nije lego poštujem. Al pretjeruješ take it easy. Cate Blanchet mora jednostavno dobiti Oscara za ulogu u Blue Jasmine. Vrhunski. Leo kojeg fakat volim odlican u Wolfu i film je vrhunski al akademija ga nevoli tako da... btw Angelina Jolie prvobitno izabrana za gravity ali odustala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cc zaradila tolike pare a ja zaspao u prvih 10min filma
a što si ga gledo na mobitelu, ko ti je kriv
sta gled'o? drz'o ga u ruci care!
sve u svemu precjenjen film, ali do bola... tipično ovozemaljski. sve što je karinana, mega je popularno i "in"
koja perverzija.... 70 miliona $
Film nije toliko loš, ali kao da su imali ograničen budžet, il je kamerman im'o sraćku pa svakih 10 minuta na setu mor'o "do hale" ... nekako se prebrzo završi, kao da fale dijelovi, pomalo nepovezana priča i onda nagli kraj... Kao što je u pojedinim komentarima već pomenuto, ako "Vuk" ne dobije ni jednog Oscara, komforno se mogu pobit svi redom u Hollywood-u....
Glupljeg filma nisam gledao. Sto se mene tice nula bodova u svakom pogledu. Mogu samo zaliti one ljude koji ce ovaj film gledati u kinu i za to dati novac,crknut ce od dosade
izbjegavao ga pogledat a kad sam ga pogledao morao sam ga pogledat jos dva puta i plus mi bio zao sto sam ga izbjegavao.
Odlican film sa odlicnom glumicom. Moje misljenje.
Dok god jedni zaradjuju milione igrajuci se kao mala deca, sutirajuci loptu na gol kao pubertetlije i glumeci u filmovima za idiote na drugoj strani imacemo nase komsije, roditelje, decu i rodjake koji rade po 40 godina za minimalac i penziju od koje ne mogu ni hleba da kupe. Privatnu svojinu treba ukinuti
hajd ubij se
***te ono mogo sam ja odglumit cuj 70 miliona jebes ovaj svijet
ja da crknem ti da se spasis cccc, cekaj da vidim kolko je on miliona dobio
vrh film, kad se samo sjetim one tjeskobe što me uhvatila dok je lutala van svemirske kapsule, uhh
i mjuza prva liga