Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je pedercinaaaaaaa
..nije budala da bude zaostali usliman .. koji jos usliman je doprinjeo kulturi i drustvu da ne pricam o tehnologiji .. sami srbi sa teslom ,pupinom,savicem.. su doprinjeli razvoju savremenog durstva nego par biliona islamaca
O j_eb\'o vas bog, allah i krisnha, bio je covjek i covjek ce ga glumit\'...i to covjek koji dosta lici na njega...sto sve morate okrenuti na religiju i naciju bolesnici jedni!
genijalac,haj\' objasni kako zemlja u centralno-istocnoj africi moze biti indokina
There is something about this guy. he was unique. I love him what ever he was. He was talented. He was gay as well. He loved freedom. That is all I can say about him. Wonderfulas a person.
ako ste ljabe gledali film 300,pa kad persijanci stavljaju pobijene grke na drvece,to nije znak okrutnosti vec njihov nacin sahranjivanja imali su kasnije i neke kule tisine,gde bi mrtve odnosili da ih na miru pojedu lesinari. INACE PARSI SU POBEGLI U INDIJI,OD MUSLIMANA,ARAPA,I PREDSTVALJJAJU USTVARI PERSIJSKI DVOR KOJI JE IZBEGAO IZ KTESFONA,PRED NAVALOM RAZULARENE DIVLJE MUSLIM.HORDE ..I NAJBOGATIJI NAROD NA SVETU SU,NAJCESCE SE BAVE TRGOVINOM DIJAMANTIMA.
bio musliman rođenjem, bio je parsi, pripadnik zaratustrine vjere, znači porijeklom Iranac (iz plemena koja su davno preselila na Indijski potkontinent) i koji imaju neke drevne rituale - recimo, mrtve ne sahranjuju nego ih ostavljaju na drveću da ih ptice pojedu. Rođen u Zanzibaru, Afrika, kao stotine hiljada Indijaca svih religija. To samo pokazuje koliko je nebitno šta je ko bio po rođenju - on sam je odabrao da bude Britanac, a ni to mu nije bilo dovoljno, bio je građanin svijeta. Ovakvi komentari, čak pozitivni u vezi s mulitreligioznošću i multikulturom, ipak pokazuju nepoznavanje - pa nisu ljudi vani BAŠ TOLIKO opterećeni nacijom i vjerom. Ja u užoj porodici imam sve nacije bivše Juge, osim Makedonaca i Jevreja, a sljedeće sedmice mi se jedna rodica, Bošnjakinja, u Egiptu udaje za Jevreja iz Istambula, pa ti vidi. Posebno je smiješno to isticati kod GLUMACA - sad bi trebao Hitlera da glumi samo Nijemac, Hamleta samo Danac, Mariju Kiri samo Poljakinja...
znaju ga raja iz dzamije i sa mekteba..bio je redovan a Zanzibar je indokina papak,znaci indijac ili tanzanac
jedino ako je zanzibar u indiji.i bio je musliman rodjenjem,a dal\' je vjerov\'o u Boga zna samo on
Freddi je indijac papak jedan a u boga nije vjerovao.
Tako i treba! Freddie je bio musliman, sascha je jevrej... PEACE