Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvuk je 0 nista se ne razumije
svaka cast momku i nek samo tako nastavi. ovo je vijest i ovo je uspijeh a ne svakojake ublehe i prdimahovine koje svakakvi karinasi prodaju po ovom gradu!
svaka mu čast
OVO JE DOBRO ZA SPAVANJE
pa zar svaki moguci film mora imati veze sa ratom?? to samo govori kolko su nekreativni \'\'filmadzije\'\', i kako igraju na kartu rata i zrtava rata i kao eto kad stranci vide film o ratu odmah ce dobiti nagradu...
@roni ne brini se, nema nista gore nego biti kukavica i proljev historije kao sto su sarajlije koji imaju samo reputaciju za odbranu sarajeva iz podruma, i niko na njih se nije mogao osloniti i zato je bosna propala na pocetku rata. reputacija je reputacija.
Eto nek si ti pametan u pm... Joj jesmo narod da bog sačuva!
Sarajalije su iz Sarajeva. Bosanci su iz ostalih gradova. Ne daj Boze Sarajliji u isti kos sa Bosancima kad je uspjeh u pitanju.
svaki bosanac je uspio koji se oslobodio lanaca post komunizma i tipicnih poslijedica istog, kao na primjer, krvoprolice, i ekonomski progres jednak africkim drzavama....
glupost, al bas