Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je odron odrona, uzas ne mogu da vjerujem da se jos reditelj ponosi svojim filmom. Da sam Dino Mustafic sakrio bi se u rupu i ne bi izlazio makar 50 godina dok ljudi ne zaborave film. Glavni glumac UZASSSSSSSSSS, scenario UZASSSSSSSSSS, Sijamija UZASSSSSSSSSSSS, fotografija UZASSSSSSSSSS itd. UZASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
The International Jury of the 22nd International Istanbul Film Festival presided over by Jim Sheridan (Ireland) and composed of Aluzio Abrenches (Brazil), Kutluğ Ataman (Turkey), Ahmed Baha Eddine Attia (Tunisia), Mahinur Ergun (Turkey), Dimitris Haritos (Greece), and Catherine Wyler (USA) has decided to give: · The GOLDEN TULIP AWARD to “TAN DE REPENTE / SUDDENLY” by Diego Lerman (Argentina) · The SPECIAL PRIZE OF THE JURY went to “PERSONAL VELOCITY” by Rebecca Miller (USA)