Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je redakcija sa-x zabranila komentare na članak o prvom kolu premijer lige BiH, mislim da bi i ovdje trebala uvesti slične mjere.
u saudijskoj arabiji je zabranjeno zeni da voze auta ali saudijska rabija je prva u svijetu po broju saobracajnih nesreca po glavi stanovnika sta mislis da se i zene ukljuce u taj haos od saobracaja.
Islam DOMINIRA!
NE POSTOJI ZEMLJA NA SVJETU DA SE ZENE MANJE POSTUJU OD : 1 SAUDIJSKE ARABIJE 2 AVGANISTANA 3 PAKISTANA 4 JEMENA \'5 SUDANA ko moze da pogodi sta je zajednicko svim ovim zemljama ?
@amina De mi reci gdje na planeti Zemlji egzistira pravi,cisti,izvorni Islam?
kad je islam dosao u arabiju, prestala su se zakopavati zenska djeca. zenama je dato pravo da izaberu muza, i da se ne udaju protiv svoje volje. da se sa njima lijepo postupa i postupcima prema njima da se zaradi dzennet. ko odgoji lijepo tri kceri dzennet mu je zagarantovan, itd itd. ko se ne razumije u historiu islama i šerijat bolje mu je da ne komentariše. a druga stavr je sto se danasnji kvazimuslimani prave pametni pa kroje svoj serijat.
Sad ce sigurno na Hayatu reality show \" IMAM MOZES BITI TIIIIII \"
evo nije se on sjetio da se ja sjetim zene ne smiju voziti automobile u jednoj od zemalja bliskog istoka eto npr. to je njihov odnos
\"Hayat trazi imama\" vec videno
hajd mi nadji gdje pise i gdje je taj zakon u Kur\'anu po kojem smijes nekome uraditi ono sto je uradjeno onoj djevojci...ako nadjes gdje to pise u Ku\'ranu ili da ima bilo kakvo uporiste u Islamu ja obecavam da cu si javno na sred Marin Dvora odsjeci nos
Najbolji mladi imam u rubrici SHOWTIME he he he he he he he he he he kapa dole majstori na pravo ste ga mjesto postavili he he he he he he he
sto je skinut tekst o onoj jadnoj djevojci iz avganistana kojoj su po nekom muslimanskom zakonu iz kurana odsjekli nos zato sto je htjela da napusti muza ?
pusti se te price, to je za malu djecu normalno da nemaju prava, vidi se na svakom koraku
Ovaj mora da dobro pjeva, valjo bi za Evrovizije treba mu drzavljanstvo ponuditi.
u Islamu zene imaju sva potrebna prava, a to sto neke \'islamske\' zemlje ne postuju to pravo to je stvar zastarjelih obicaja te zemlje, a ne Islama