Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce zapamtiti Sarajevo kao lijep grad,kao i sto jeste :)
grad kerova, papaka, doslja, loseg gradskog prevoza, grad bez vode...
jbg Roberte, kuš bošnje pitati o historiji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Daj ba pustite dedu da odspava po sata poslije ručka , ko da je njemu do vas.
DE NIRO LEGENDO,,VELICINO,,GIGANTU,,AL TI JE VELIKA ZAMJERKA,PA KAKO NIKOG DA PITAS GDJE NAM JE BAKIRAGA..E JBG
Jel pito kakva je sigurnosna situacija
http://www.google.ba/url?sa=t&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwjlyLTz_7vOAhXqLsAKHbwTD2YQtwIILjAF&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKSF_LSN-jHg&usg=AFQjCNHlOJOpHINdYrWzl6OHOMqiOfZ5WQ&sig2=0B_YhEyVH2C8TcCT1pVuXw De Niro kaže možda sam ja poreklom i Srbin.Pogledajte ako ne vjerujete....Ha-ha-ha....
strižibor kušturica na aparatima
nikad on nece vise prici mahali capajebo
Ako je prijatelj srba jel to automatski znači da je neprijatelj bosanaca? Jel srbima Anđa neprijatelj zato što je obilazila bosnu? koliko glupog naroda.. https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
De Nirova kćerka dobila ime po srpskoj rijeci DRINI.Ko ne zna nek dobro provjeri.Na mečevima ÐOKOVIĆA na US openu prije par godina navijao umotan u Srpsku zastavu.Osvjedočeni prijatelj Srba i Srbije a samim tim i Republike Srpske.
Jadan narod kojem je ovaj faca.
De Niro, ne idi kući . . . Da se Muzafera plakne večeras . . . pljiz !
hehehehehehehehehehehehhehehehehe
ti se muzaHfere kupaj
Hejteri Sarajeva na aparatima
Nadamo se da je ponio kaput, čizme i rukavice. Smrznut će se čojek u metalcu :D
Roberte, dobro nam došao! Amele, sretno!! 🏃🏃
EKSLUZIVNI Kuriozitet za De Nira jer ga nijedan nepismeni BH novinar nije primijetio: Obadvoje roditelja su mu bili SLIKARI, i to neloši. Kad sam nedavno spomenuo plemenite rimljane bio sam ishrakan, a evo roditelji EMira HAdžihafizbegovića su bili klošarka i džeparoš i EMir je najdalje dogurao do epizode u spuniciLud Zbunjen, član SDA i gaženja na mrtvo ljudi na autoputu, uz KRVARINU koju mu je platio SFF. Dabogda ga stigle suze Bože Vreće !
ovaj je bolje docekan od pape.
Samo se bojim da ga neki krelac tokom intervjua ne pita da ponovi onu kultnu rečenicu "Are you talking to me..." On to nikada ne radi, i ne bi bilo ugodno da se to desi.
Ne vjerujem čisto da bi ga to neki novinar upitao, pod uslovom da nije Klixov ! Sjećam se evo, ko da jučer bilo, kad je predsjednik Bill otišao sa Hillary u posjetu afričkim zemljama da spinuje pažnju javnosti sa slučaja Levinski, kad jedan njihov novinar Bilu: Jel li tačno ono sa Monikom ??