Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim da u nekom filmu glumi ta Diazova ili onaj Adam Sendler i tako ti likovi, te filmove preskačem i ne gledam. Znam da se radi o nekoj bljutavoj romantičnoj komediji isl.
Iskreno jedino sto mi se ne svidja kod novog Transformersa jeste sto su promjenili glavnog glumca, mozda malo prica, a sve u svemu moze se pogledat film.
americka sranja
Niđe veze ova nominacija još jedna Klix-ova patka, Transformersi zaradili Mlijardu dolara u prvom mjesecu prikazivanja a A million ways to die in the west dobra komedija....al hajde treba nešto novo objaviti a da nije crna hronika.
šta ti to znači, transforms filmovi su teško sranje od franšize i zbog toga su zaradili ogromne količine para, jer prije će ljudi gledati ekplozije, akciju koje su mindless nego neki pametan i kvalitetan film
Million ways to die in the west meni odlican film,pacenici jedni :)
sve samo smeće od filmova teško je izabrati najgori
The interview definitivno najgori, milion ways to die in the west je sasvim solidna komedija, ne kontam sta je to u njoj toliko lose.
ja nisam nista gluplje gledao od intervjua godinama evo tri dana ga gledam i nisam do kraja dosao jos uvijek ne mogu da izdrzim duze od pola sata nema sanse