Zvanična potvrda
0
"Prison Break" se bliži kraju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja serija!!!!
serija je zakon
Serija je predobra i kvalitetna, glumci su predobri.....
hahahahahahaha,majko moja stacu sad oni su ovo trebali prekinuti nakon druge sezone
Prva sezona je bila najjaca,ovo sve poslije slabo...
steta sto se zavrsava.nisam jos gledao cijelu cetvrtu sezonu?sto se okrecu jedan protiv drugog?nije mi nikako jasno?sta je razlog?al je najbolja serija.
smrciiiiii :((((((((((
I ja sam seriju pratila iz pocetka i stvarno je bila super. Od kad cekam da se Michael i Sara malo zesce safataju, al\' nista od toga. samo bjezanje i udaranje do iznemoglosti dosadilo brate vise, vrijeme je za nesto novo.
Sve napisali samo nisu napisalo ono sto ljude najvise interesuje, termin nastavka ove serije. 17.aprila pocinje da se emituje 17ta epizoda R.I.P.
haha aj placi malo
Ne mogu da vjerujem! :( Ova vijest mi je pokvarila dan. Jos samo fali da otkazu \"24\" ili \"Fringe\"-a. Dobro je sto je House zajamcen za nove 4 sezone. Bas mi je krivo! :((
stoka
prva sezona je bila beton ove ostale nista posebno
Cuj sad da se njih dvojica okrenu jedan protiv drugog :S 3 i 4 sezona su totalni promasaj ove serije.
I šta sada ako su pederi?