Poznato ime u regiji
66

Prepoznajete li pjevačicu s fotografije? Iza sebe ima višedecenijsku karijeru i brojne hitove

N. C.
Doris Dragović je dobro poznato ima na muzičkoj sceni u regionu, a vlasnica je i brojnih bezvremenskih hitova.

Hrvatska pjevačica iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a otpjevala je brojne hitove poput "Marija Magdalena", "Željo moja", "Malo mi za sriću triba". Međutim, sigurno je mnogi ne bi prepoznali na fotografiji koju iz mladosti koju je podijelila na društvenim mrežama.

Od samog početka karijere odnosno od '80-ih do danas Dorisin zaštitni znak je duga, kovrčava kosa. Međutim, i ona je povremeno znala eksperimentirati s frizurama, a to je potvrdila fotografijom iz mladosti.

Pjevačica se na svom profilu na društvenim mrežama prisjetila vremena kada je imala kratku kosu, a ta faza nije dugo potrajala.

Doris često na društvenim mrežama dijeli svoje stare fotografije, ali zato rijetko pokazuje svoju porodicu pa je nedavno sve iznenadila fotkom sa sinom i suprugom.

Pjevačica je u sretnom braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom s kojim ima sina Bornu. Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan sportaš. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.