Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovidjenja legendo i pozdravi nam Pavla Vujisica,Batu Stojkovica,Borisa Dvornika i mnoge druge legende ex ju glumista.Ovakvim ljudima nije potrebna skola za glumu,ovakvi su se i rodili.
Kume, šta to radiš? Pa...vežbamo, kume, i ti češ sutra ovako.. R.I.P. Legendo Ex Yu
Mozda i najjaci film ex yu kinematografije
R.I.P.
Počivao u miru, ljudino. :(
"Samo se čvrsto drži, pokazaću vam kako se prave filmovi" :)
Neka ti je lahka zemlja legendo !!! Uvijek cu ga pamtiti po ulogama u Martoncima,Domu za vjesanje i Vruc vetar.
Ko ce od nas doziviti ove godine. NIKO
'' Od početka je bio tvrd protivnik nacionalizma i zatucanosti kojim su društvo uspešno zagađivali vođe naših devedesetih i dvehiljaditih. Neka mu je večna slava.'' Čedomir Jovanović :((
nema više ovakvih glumaca. ostao sve neki glumački turbo-folk...
Kako sam postao poznat u Beogradu? Vjerovali ili ne, ovaj, sada vec rahmetlija, rekao mi je jednom prilikom: "Pravi si Turcin, hteo bi da imas ceo harem". Opalio sam mu samar zbog toga i tako postao poznat u tim beogradskim krugovima kao "musliman koji je osamario Boru". Desilo se to u jednoj maloj kafani na "Tasu", tzv.TV bifeu, blizu zgrade televizije, duboko u noc, uz puno vinjaka i raskalasnih beogradjanki.
a onda sam se probudio ...
Ne, nisam muzičar. U stvari jesam… Pa, ne, kažem nisam… Samo tetki da odnesem lek pa ću... legenda :)
Strašno dobar glumac, počivaj u miru
I mi cemo tako...samo sutra.
"Vidim, debela knjiga. - Nije debela. Svinje su debele, a knjige su opsirne." - Profesionalac R.I.P Glumcino
:((((((((((((((
rip glumčino i ljudino
https://www.youtube.com/watch?v=vuerh38fAFU pocivaj u miru