Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj ti duši moja Silvija. Volio sam te gledati. Zvijezdo moja iz pubertetskih dana. Neka ti je laka zemlja.
Eee moja Silvia, koliko puta sam ga bacio u bendek misleci na tebe. Hvala ti i pocivaj u miru!
Hvala ti Silvija što si bila rijetko svjetlo i sjaj u sivilu i bezlicnosti titinog komunistickog rajha
I nacistima je Hitlerova Njemačka bila \'normalna\' država
Normalno da je umrla od raka grla kad je svasta i od svakoga u zivotu gutala, sto si gutala gutala si. Da nije i Duboko grlo snimala?
joj, kako lupate. otkud \"domaćica\" - ona igra suprugu francuskog ambasadora i ima dvije ili tri služavke u svakom filmu, je li to domaćica? u originalu vjerovatno piše nešto kao \"žena koja ne radi već živi uz muža diplomatu\", ali to se ni kod nas ne zove domaćica - nit mu kuha nit pere gaće i prozore. a ovo je još bolje: \"jedan od prvih erotskih filmova prikazanih u kinu\" - pa bolan, do pronalaska VHS-a SVI filmovi prikazivali su se u kinu (ili na TV). ono što je vjerovatno pisalo u originalu je \"MAINSTREAM cinema\" - regularna kina, u kojima se prikazuju \"normalni\", umjetnički filmovi, gdje čovjek ide s porodicom, djecom, za razliku od kina po predgrađima i oko željezničkih stanica (barem u svijetu) gdje se prikazuju uglavnom porno i karate filmovi. ako ne znate, barem se probajte informisati
Zar nije ova teritorija pod nadzorom feudalne SDA normalna država? Meni je baš fino....
Emanuela - predivan erotski film, snimljen na Seychellima sa prekrasnom Sylviom, ko se ne bi sjetio kina Radnik. Ostala su mi u lijepom sjecanju ta vremena zivota u normalnoj drzavi... R.I.P.
@@Campo - šta da ti pričam kad sve znaš ;-)
Ja jesam vjernik, također i zaljubljenik u lijepo ..., želim joj mir i dobro.
:-)
@k ...oplakah :)
jeste joj stavili sliku bilo je boljih tisucu
evo sad pregledah jedan s nekim brkom ! bila dobra pravo ! rahmet joj duši
veliko RIP OD TITINIH PIONIRA
R.I.P. Erotski Mythos.
Uuuh Oooh............kako bi uletio u nju ..k´o krmak u zito...!