Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Star Wars, ali ovaj posljednji nastavak me je iskreno malo razocarao. Kada poredim ukupan dojam koji je Avatar ostavio na mene nakon prvog gledanja, ovaj Star Wars mu nije ni do koljena. Cudan je ovaj svijet postao
Ako imalo volis SW i razumis ga onda i sam znas da si sada malo kakao po tipkovnici. Avatar je reciklirani svemirski pokahontas, poludjeciji film. SW ima citav svijet za sebe, a Force awakens je među dva najbolja filma iz serijala. Ja sam 2x gledao FA i definitivno sam imao bolji dojam nakon drugog gledanja, mozda je i tebi to problem :)
@Lostframe bas tako, drugi put kada ga gledas manje su emocije
Marketing 60% - čak su ga i u Bijeloj Kući reklamirali...
May the Force be with you Star Wars fans 😃💪✌
USE THE FORCE,BE THE BEST!!!
Bez veze ne može se poredit sa Avatarom
Dosad najgori Star Wars, ljudi zaradili cisto na marketingu
Meni je film odlican. Prvi film u 3D-u koji mi je izazvao zmarce u stomaku, i stvorio osjecaj nostalgije. Nije jedan od filmova koji je napucan samo spec.efektima, vec se jako brinulo o radnji filma i prici.
@opp Jesi ti udaren u glavu? Svi kazu da je cisti rip off posljednja tri dijela al' vecinom 4 dijela ( A new hope) i onda ti dodzes i kazes da se brinulo o radnji filma.E pa nije i mislim da sam naisao na clanak gdje je i sam Lucas priznao da je ovo vise bilo usmjereno prema fanovima, te da ce sljedeca dva dijela vise biti bazirana prici...
Nikad nisam gledao ni jedan dio, jednostavno je film debilan..
nemoj ni gledati, ostani takav intelektualac ahahahahahahha
argument intelektualca hihihih