Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da poklanjate hiljadarku za film 'ulaznica' :)))
Zar nesto ima dzaba u ovoj zemlji?Sumnjivo mi je ovo dzaba
joj jest meni dobar ovaj branislav
Shvatam da postoji neka umjetnička sloboda, ali zašto se izbjegava reći da je stvarni lik na 1000 dinara bio Arif Heralić, radnik Željezare Zenica. Na samoj novčanici nosi zaštitne naočale koje ne nose rudari, već radnici koji rade sa usijanim čelikom. Ovaj film NEĆU gledati, jer i sam predstavlja produžetak tragedije ovog udrnika. Njegovo ime se zaboravlja, a ubacuje se neko novo. To ovaj čovjek, nakon svega što je propatio, nije zaslužio!
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Film je odličan, kažu mi djeca gledala su ga.
Kada bi' imali novca pa snimali neke Akcijske filmove (Al na Bosanskom jeziku, sa titlovima Engleskog XD) kako bi bilo mocno
Jacanje karaktera u trezoru, stop inflaciji na Poljinama, vreca zlata iz Turske i ja, upotrebna vrijednost zlatnih kashika...;nekoliko radnih naslova za film o zivotu jednog nasheg zasluznika!
hahabaha, a sto ne bi poklonili hiljadarku bez ulaznice?
kakva je to valuta bila u svoje vrijeme , ebeš švicarski franak