Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Combe dogura do holivuda svaka cast
to chombe kralju :)
PROVALJEN SI
SMRDO PRATIMO TE STA PISES I KAKO PLJUJES PO RAJI OVDJE
joj ne mogu ovog lika ni pod razno,ko ga dovuche u glumacke vode,totalni promasaj,ta che on ba...jao mrzim ga iz dna duse...
Ušo bi u nju ko budala u kredit::::::::.
Mogao je ovu koju sekundu sto je dobio prepoloviti sa jaranom mu Dinom Mehmeda Mujkic:D
Miraj je super. Dobiti kritiku na ovakvim Hollywoodskim portalima, neprocjenjivo :) Dvadeset i prvi je vjek , pa svi možemo ukucati na Google Miraj Grbic Mission Impossible, pa vidjeti sta Americki sajtovi pišu ko glumi i šta glumi u filmu. Toliko o ulozi i minutaži. Uostalom, kako piše u članku, film je u našim kinima za par dana, pa ćemo svi (koje interesuje) vidjeti i film i šta on glumi. Drago mi je, jer ne znam slučaj da je ikada glumac iz naše zemlje, a i iz nekih mnogo većih zemalja pojavio u tako velikom Hollywoodskom filmu. Svaka čast Miraju Grbiću i sretno u daljem radu.
BRAVOOOO KRAAALJUUUUU!!!!!!!!!!!! Žao mi je što su neki zavidni, ali to je normalno valjda, takav smo mi narod. Ponosan sam na tebe i SVAKA ČAST!
Lista glumaca Nemoguce Misije. (ima ih vjerovatno i vise, ali ovo je na oficijelnoj stranici) Bravo kralju! Samo piči svoje i puno sreće preko bare! http://www.imdb.com/title/tt1229238/
Covjek uletio ko statista dvije minute i ovdje odmah podivljaju, svasta. Film traje 100-tinjak minuta, i onda mozete misliti koliko je on bitan u cijeloj prici ako kamera preleti preko njega par puta u te eto 4 minute. Al nije to sad, neko ce pomisliti zavist, meni je interesantniji fenomen da sami od sebe toliki sitniš pravimo da nam je cijeloj drzavi uspjeh da nam jedan delegat statira u filmu i pojavi se na televiziji te zapali \"naciju\". Tuga golema. Opet, da ne shvatite pogresno, mene sto se tice nek Čombe, ex vehabijski veteran, slobodno i Kruza zamijeni i uzme glavnu ulogu.
Glumčina! Ovo su vijesti! Idemo u kino organizovano :)
Bravo čorbice.
CESTITKE.ZELIM DA POSTANES USPHJESNIJI OD SERBEDZIJE.
Sigurno im je Chombe otpjevo jednu svoju, pa ih odusevio na castingu, hahaha!
haha, uloga mu u filmu kao da se radi o pravom combetu, 4 minute u filmu svaka cast, (sad ce da rukfasa da fura xD)
A ko glumi Miraj ili Chombe?