Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovakvi filmovi su zakon.Odes u kino i bar na momenat odmoris mozak od ove svakodnevnice:-) Kada zelis da se intelektualno nadogradis odes u pozoriste a kada zelis da se bas sj..es ukljucis domaci tv:-) :-)
Auu ovo će biti strašno! Jedva čekam!
Sta ima trailer , prikaza mi citav film .
Lena
Svake godine sve gore i gore. Holywood posto gori nego Bolivod
Gerard
I ja sam nekad volio ovakve filmove, al onda napunih 7 god. skola, obaveze, jednostavno se nadrastu stripovi...
blago tebi, ti u školu krenuo pismen.......:)
jedva cekam ovo....ova ce godina da bude obiljezena dobrim filmovima
koja glupost,a ima li kad dolazi onaj makedonac i razbija spartance ko beba zvečku
300 ljudi protiv 100000,ta da su ih ovi kamenjem gađali zatrpali bi ih,stvarno od priča za djecu napraviše istorijske činjenice
Šteta, nado sam se da će se drugi dio ovog filma zvati "trista dva" :D uglavnom jedva čekam, ako bude 50% dobar ko prvi dio pogledaću ga 10 puta :)
pih koji to film ima da mu naziv drugo dijela završava sa "jedan" :D