Premijera u januaru
19

Pogledajte prvi teaser za dokumentarni film o Janet Jackson

L. K.
Janet Jackson (Foto: MediaPunch)
Janet Jackson (Foto: MediaPunch)
Janet Jackson je predstavila prvi teaser za dokumentarni film "Janet", koji će svjetlo dana ugledati u januaru 2022. godine - na 40. godišnjicu objave njenog prvog albuma.

U dokumentarcu se kao sagovornice pojavljuju Mariah Carey i Paula Abdul, kao i veliki dio pjevačicine porodice. Prikazani su nikad ranije objavljeni oorodični snimci pokojnog Michaela Jacksona, kao i izjave Tita Jacksona.

Dokumentarac traje četiri sata, bit će predstavljen u dva dijela i gledateljima će pružiti dublji uvid u borbe koje je pjevačica vodila iza kulisa.

Najavljeno je da će Jackson u filmu govoriti i o svom kontroverznom performansu sa Justinom Timberlakeom na poluvremenu Super Bowla 2004. godine, koji je nedavno ponovo dospio u centar zanimanja javnosti nakon objavljivanja dokumentarca o Britney Spears u kojem se predstavlja drugo lice Timberlakea.

Kako prenosi CNN, u filmu će pjevačica govoriti o odnosu s njenim ocem Joeom Jacksonom, kao i o smrti njenog brata Michaela Jacksona te o ličnom životu i majčinstvu.