Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze ni posolit Bitki na Neretvi
Nije se nikakva bitka odigrala na Dunkirku nego odlicna akcija saveznika (Engleza) da spase ljudstvo koje je u ogromnom broju zaglavilo u slijepoj ulici cekajuci oklopne jedinice i avijaciju Njemacke da ih sravni sa zemljom. S druge strane, veliki propust Svaba da ih dobro stanje za to ljudstvo sto bi imalo velikog znacaja za daljnji tok rata a mozda i invaziju na Otok.
imas par knjigica vezano za Njemacke izvjestaje tih dana, mnogi komadanti su pustili da se povuku, jer su englezi bjezali goloruki(nesto slicno kao servi), , mnogi presucuju izvjestaje topovskih jedinica koji nisu gadjali vojnike(civile) vec brodove camce ono tesko za pogodit,.,
@Raskrinkavac glup i neobrazovan... Dunkirk se desio 1940. god...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drakt Night mi je omiljeni Nolanov film!