Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Okice plave, Nisam ja zagorila,moj klon jeste,ja ne kazem ,,voljela",ja kazem volila bi. Ako vec pratis moje postove oko plavo obrati paznju na pojedinosti... Ne pisem ja bas sve pod mojim nikom.Pusic za tebe:) PS.molim te nemoj mi fazona da sama sebi pisem please:)))
Okice zelene,al" si ti zagorila,k"o vojnički lonac !
...kako bi voljela da mu obalim slinavu ki.tu ufff...a primila bi ga u sve rupice...mmm volim slinave uzavrele batine...i gutam...
Jel' 'vo Adnan radi za klix :D
Koje tijelo ufff...dobar ovaj,dobar...
malo je reci da si glup ispao cuj komplekse pa koji ce to muskarac izvlaciti kandze od adamantiuma iz ruku, i nije svrha ovakvih filmova da budes kao glumci nego da shvatis pouku da je dobro uvijek treba pobjedivati zlo.
...bolje i Hugh Jackman i ekipa da su mi uzor nego Ćelin mali, Bakir Junior, Keljmendi i ostala balkanska barbarska krvopijska mraka...
Još jedan u nizu filmova koji tretiraju imaginarne likove i kreiraju komplekse muškarcima, puste želje ženama, a djeci lažne uzore. Uživajte u bajci.