Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Winter is comming....
Navuko sam se na ovu seriju ko moja tetka na Marisol birvaktile :) Ne mozes prestat gledat, i sad valja cekat ove nastavke :)
Pa sta ocekujes da zena od 50 godina gleda ovo ? Mislim, neka gledaju Sulejmana to mi je i nekako razumljivo, ja ga ne gotivim samo kazem kako je realno. To znaci mogu shvatiti, ali one Indijske gdje samo placu i imaju iritantne poglede - NE HVALA FUJ
ovo je prava serija a ne neke sapunice tipa sulejman velicanstveni na kojem svrsavaju ex ju domacice,a sta ce jadne kad ne znaju na bolje i kad ovise o nasim domacim kanalima koji im jeftine sadrzaje serviraju iz dana u dan te time ih totalno zaglupljuju.
PERVERZIJA
I John ce ga umocit ove sezone, samo ja ne!
Kad su ubili eddarda , isto da su ubili i mene . Serije tik uz Breaking Bad .
malo je reci, jedva cekam john snow najjaci
Ma svaki je komentar suvisan za ovu seriju,ovo obavezno gledati ko nije
"covjek koji se bori za zlato, ne moze sebi priustiti da izgubi OD djevojke".. Englezi moji...
Najbolja serija na svijetu ! Ova i Supernatural.
dobra je serija al su knjige još bolje