Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
??
Onaj Chandlerov sarkazam, ono Monicino ludo "I know!", onaj glupavi izraz na Joeyevom licu kad sporo kuži nešto, oni otkačeni prenosi koje doživljava Phoebe u skoro svakoj sceni, onaj ozbiljni pametno-smotani doktor Ross Geller, ona cmizdravica Rachel... To je bila serija. Ja ih ponovo gledam ovih dana i svaki put mi poprave raspoloženje. :)
A jesi ih opisao svaka čast :D
Chandler car
Jesu li i danas prijatelji? Najbolji. Pa red bi bio. Tolike godine, nema smisla. I milioni. Nemojte nas razočaraaaaatiiiiii. E, šta je nama sve Holivod prodavao, a i dalje će. Naravno.
Meni je bila loša, na prvu, tako da poslije nešto posebno nisam ni pratila. Mislim znam sve, ko, šta, ipak su fenomen i dobro su zaradili. Prema glasu javnosti, nešto sam propustila izgleda. Šteta.
svi su se promijenili neko više neko manje,meni odlična serija:))))))
joe isto propo ko kauc
godine cine svoje
Never watched this.
shame
Bas suprotno,mislim da sam ustedio dragocjeno vrijeme koje bih potrosio na te gluposti,kako god okrenem,trosim na ovaj Klix dovoljno,druga glupost mi ne treba...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta Joeyu zene uradise...
obeharo
Joj sto me nervira ova reklama svaki put kad video ocu gledat na klixu. Sta se desilo sinoc ma nista specialno aaaaaaaaaaaaaaa