Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halid aktuelan, jel zapjevao
gdje ona nasa bula?
Odo se nasi mostovi :)
ja cekam komentar od @ana.holuja da nam kaze kako je u Cannes-u
xD care
mostovi sarajeva ili ono sto je ostalo od mostova... znam da bi neki zeljeli da ne ostane ni jedan... ali na svu srecu zelje im se nece ostvariti... jer valja nama preko rijeke ;)
ako ostane ista od mostova nakon ovih poplava :D
Mogu se kladiti da su ovo preuzeli sa Avaza,nisam otvarao, ali znam kako debilski pisu strana imena ,pa u ogradama kako se treba pisati !😉
Naprotiv, pohvala autoru na pismenosti. Na bosanskom jeziku strane riječi se pišu onako kako se izgovaraju, a u zagradi se može staviti onako kako se piše na tom jeziku. Ne može se očekivati da svi ljudi kojima je maternji bosanski znaju sve strane jezike i da tako znaju pročitati ispravno neko strano ime.
Iako ni autor nije do kraja ispoštovao, nije napisao sve strane riječi onako kako se izgovaraju, ali i ovo je nadam se početak.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)