Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bojimo se mi miševa pogotovo ne sad kad znamo s kakvim jadovima imamo posla. Samo naprijed, ČEKAMO VAS.
taj film jos nije ni snimljen a vec mi ide NA ZIVCE! boli me djon jel andji prdnula na snimanju ili nije!
ispravka: v.a..g.i...n.a vam je otključana :P
šta je ovo sax, svi vam članci zaključani ne date komentare????? SIPA (=APIS odpozadi) hapsi patriote, g.o..v.n.o wiliam se ženi, swastika u doboju, preminuo novinar (od čega pa ne smijete otključat?), k..u.r..v...a angelina-vagina lomata se po kasarni... SVE ZAKLJUČANO :) zaoštrava se...? prpa? :)))))
ako pazljivije pogledate sliku uocit cete da su gume nove :S
U cemu je fazon s tim gumama, stvarno, mislim, deeeee heloouuuu KO DA NIKAD NISTE VIDJELI AUTO U PLAMENU, U TOKU RATA I NA NJEMU NOVE GUME... :-S NE KONTAM
Ali su zato ENGLEZI narod? a?
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=24742:udo-na-bajram-snimka-afere-reket-procurila-u-javnost&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Otisao ENGLEZ na podnevni čaj, znaš da je u njih to tradicija... x)
Englez se usutio. Vjerovatno je u obdanistu, ima obavezno spavanje za djecicu od 13 do 15h.
samo jedna dio. U drugom vecinskom dijelu je Univerzitet, Biblioteka Grada Sarajeva i trenutne kancelarije Nacionalne biblioteke i tenis igralista.
Ovom englezu ni Torabi ne moze pomoci...
@englez...jesil primjetio nove gume na zapaljenim autima :-))))
To se više ne zove \'Kasarna Maršal Tito\' jer su je SDA/SDP smrdonje prodali novim gazdama, Amerikancima...
Andyo ljubavi...primi me..