Film/TV
0

Počelo odbrojavanje do finala Survivora

Klix.ba
Odbrojavanje je počelo. Još pet dana do pobjednika, a do tad - finalni put do zvijezda. Frka pred finale postaje sve žešća. Iako se trude da pokažu da im nije stalo, takmičari su u sve većem grču.

Ko je zaslužio titulu jedinog preživjelog i novčanu nagradu od 50.000 eura? Odgovor na ova pitanja gledatelji OBN Televizije će dobiti 2. juna od 21:00 sat, kada će se u beogradskom studiju pojaviti 18 učesnika prvog regionalnog reality showa Survivor. Vruća Kostarika je proteklih mjeseci bila dom za Alex, Aleksandru, Avu, Martinu, Jelenu, Kristinu, Maju Lenu, Miju, Staniju, Vladu, Nevena, Marka, Milana, Nikolu, Žareta, Radovana, Sebastijana i Ogija.

Kandidati iz cijele regije su pokazali da adrenalinski poduhvati, borba sa hirovitom prirodom, potraga za hranom, paljenje vatre, zakulisne taktike, svađe, sklapanja i razvrgavanja saveza, ljubav i suze, kao i lične drame ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva.

Dok su jedni ogovarali, stvarali tenzije i započinjali svađe, koje su u posljednje vrijeme bile sve učestalije, drugi su taktički stvarali klanove i tako sebi osigurali mjesto finaliste, ili možda i pobjednika. Da u Survivoru nije potrebna samo snaga svjedoči i činjenica da su u finalu ostale dvije djevojke, Martina i Kristina. Njihova idržljivost, smjelost, snalažljivost i volja ih je dovela do finala. Da li tako misli i Veliko vijeće otkrit ćemo na dan proglašenja pobjednika.

U velikoj studijskoj emisiji, koja će biti emitirana uživo iz studija TV Prve u Beogradu uz četvero voditelja - Antoniju Blaće, Andriju Miloševića, Marijanu Batinić i Milana Kalinića, gledat ćemo presjek sezone, ali i plemenski savjet.

Prvi put nakon 47 emitiranih epizoda svi kandidati će se naći na jednom mjestu i zajedno s gledateljima odlučiti ko je zaslužio titulu jedinog preživjelog i novčanu nagradu od 50 hiljada eura.

Ko će iz Velikog vijeća kome dati svoj glas, a kome će svoje glasove dati gledatelji i time odabrati jedinog preživjelog, ne propustite pogledati na OBN Televiziji u subotu, 2. juna, od 21:00 sat, kada će napokon pasti sve maske.