Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Johnny se ne sunca...on ima prirodni ten jer je Indijanac mmmmm:)
cuj te ljudi zar vi nema te pametnijeg posal nego da gurate nos gdje vam nije mjsto. A ti kipicu oskara ima da te razbije prvom prilikom ti ide onome kome ja kazem.
I LOVE YOU JONNY ..YOU ARE THE BEST AND HOT HOT HOT ,mmmm
Johnny, mrnjau.
"Jonny", nemoj tako. Valjda ja znam ko treba biti nagradjen. Mislim da si razvalio odigranu ulogu u Piratima. I prije si pokazao da si sposoban uziviti se u razne licnosti, ali izniman je uzitak bio gledati te u Piratima i zato ti unaprijed dodjeljujem - Sebe!
Ciciban griješiš, ja sam se samo kreveljio u Piratima i malo tukao, a Son je komotno mogao osvojiti oskara i za film 24 grama. Tako da to što imam preplanuli ten, dugu kosu i po kile šminke ne znači da moram dobiti oskara.
red je da se vec jednom negdje skine kapa dzoniju za Kap'tana DZeka :D... da sam kojim slucajem son pen.. i da sam bar jednom gledala Pirate .bilo bi me stid gledati onaj kipic svakog jutra