Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte seriju True Detective. Da vidite šta je serija :)
serija totalna glupost nakon odgledane prve sezone i pocetka druge, svaki iole normalan gledalac ce skontati da lik je smor s glupom serifskom uniformom te ce je i prestati gledati ;)
Watch32.com Uživaj!
Kako koja sezona serija je sve losija. Ova cetvrta sezona je bila za gledanje ko Sunset Beach. Prava sapunica ! Zadnja epizoda nije bila losa, ali mislim samo zato jer su kriteriji jako pali, one 3-4 epizode prije nje su idealne za mucenje zarobljenika u Guantanamo Bay-u kolike su smor bile. P.S. CARL CANT ACT !
Slazem se... Ubise ovom zadnjom sezonom... Pravo usporeno bez akcije...
znao sam da nesto nije u redu cim sam prvi put vidio scenu utočista ... samo prikazuje onu zenu kako pece meso ...ZNAO sam da su kanibali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Serija kida!
The Walking Dead i Breaking Bad,jedne od naj boljih serija!!
game of trones, prison breake, oz, aons of anarchy, dexter, lost ima ih jos
dexter ;))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Upravo sam odgledao posljednju epizodu (online, nisam mogao čekati) - razvaljuje. Naravn, nije sulejman ali ko voli biće oduševljen. Valja čekati do oktobra...
A gdje? Haj šalji link :)
Watch32.com Uživaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)