Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebe se njima.. Oni su htjeli samo zaraditi na filmu. Kao da ih je briga sto je najgori :) Mnogi su platili da pogledaju a misljenje pojedinaca nije ni bitno :)
Film zaradio preko 600 miliona dolara... Sad ga vala mozete proglasiti i za najgoreg svih vremena. A kad izadje nastavak, zarada ce biti milijardu haha tako danas svijet funkcionise
Oteo mi riječi :) U kinima se nije moglo doći na red na premijeru. O filmu se pričalo mjesecima, zaradio brdo love. Koga od njih zaboli rinaKa kakvu će mu nagradu dati, kao da neko pravi filmove zbog Oscara il' sličnih gluposti. Ljudi pokupe keš i obilaze svjetske destinacije tako da im ljeto traje 12 mjeseci.
pa i jest najgori
taj film je dno dna
S razlogom.
Film za prostitutke,pardon starlete naravno da je najgori...
Mrsko mi gledati sranja, nego kad smo kog filmova preporucujem da pogledate Martian.Cak im u soundtracku ima i pjesma od Bowiea
gledala sam.........odlican film
meni ga se neda nikako da pogledam ,hvale ga al ne sviđa mi se radnja,...meni je najnaj film prošle godine bio onaj mad max još u 3d tehnici gledao,imal još koji da je bar sličan tome?