Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko najpismenija i najprofesionalnija clanica ovog nakaradnog klix tima.
Kakva pismena? Ova ženska nije nijedan članak napisala, krade i kopira sa svih mogućih stranih stranica za ocjene filmova/serija.
Kako se nije ništa riješilo? Pa kad je puco Majklu u oko ja se ponovo rodio
Jos da mu je zenu pohebo valjalo bi
Jos da mu je zenu pohebo valjalo bi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Helen McCrory, laka ti crna zemlja!
Više sam očekivao od zadnje sezone. Šteta på ne znaju gdje treba stati...
Ekstra serija, ali su trebali zavrsiti sa petom sezonom. Tacno se gubi napetost i prica se siri na neke nebitne i mlake dogadjaje i situacije koji te jednostavno ne mogu natjerati da nastavis gledati. Nije samo slucaj sa ovom serijom nego i sa drugim.
TOP SERIJA!
Jako losa sezona. Nekako bez emocija, koliko god da trpali muzike i smrtnih slučajeva. Ništa me nije potreslo ono kao uhhh ovo je šok, kao neke scene u Better Call Saul, BrBa ili GoT! Nikakvu interakciju nije imao sa kćerkom, plus umire mu ista, on sa ciganima po planinama se vucara, kasnije kao pogodjen, ono totalno mlohava sezona. Ne znam, mogli su vala ovo sve krace i bolje da urade.
Serija je vrhunska ali do pete sezone. U petoj sezoni ubacilo se svega i svacega i serija je izgubila nit. Ja sam odgledao do kraja da prekrizim na listi, a objektivno sam mogao stati na S5E2. Gluma je top, tom hardy i murphy nevjerovatni al eto zajb.su petu prema mom misljenju. Da li uopste treba 6S
Vrh!
Rijetko dobra serija.
Jadan je onaj ko ovo prati.
Murphy top glumac.
Kad ih mali obavjestava da hoce Lindu da zeni:))))
Meni je serija nako, moze proc.. jedino mi je jevrej dobar
Najsmijesnije mi je onaj njegov brat..ko biva neki zestok momak..a moze ga vjetar otpuhat..zar nisu bar mogli nac nekog ako nista normalne tezine..a ne anoreksicara, ako je vec zestok momak
Onda njega..isprebijaju ga, zavrsi na intenzivnoj.. prodje par dana, on opet marisana opet intenzivna..i tako u krug, ne znam ciji organizam bi izdrzo tolika resetanja.. jest da je film i da bi kao trebali ignorisat te stvari..al kad priseravas, ne mozes ignorisat.. hajd da jednom.. al stalno, ko da gledaoce hoce da napravi budalom
Shjebali seriju sa politikom, gledajte do 5. sezone ko hoce da gleda
Građani BiH, koji živite na svakom "ćošku" planete Zemlje, izdvojite 15 minuta vašeg cijenjenog vremena, te na portalu eIZBORI unesite vaše podatke i registrujte se za glasanje u odsustvu 2. Oktobra 2022. godine i pomozite nam da vratimo Državu i da nam se vratite u Državu Bosnu i Hercegovinu.