Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini gori od od ovo dvoje klauna su njihovi retardirani obozavatelji. Njih dvoje bar mlate lovu na budalama, a koje je vase opravdanje?
Daj ba Blade, pobij ovo sve!
rupo,rupo gdje sam upo?
stručnjaci ne ka ki te.... pojeli bi za sto eura što bi njih dvoje po nja ke... ljudi su napravili nešto u životu, nama je vrhunac komentar na x-u... jedino me čudi kako još nema nacionalizma u komentarima
Cuj u SAD-u 16-og izlazi. Nije samo tu moji klixovci nego i u europi sem na balkanu. Na balkanu izlazi set godina kasnije po hidzredskom kalendaru. P.S. da budem realan gledo sam sve dijelove , al\' samo radi trebe posto svaki put joj nadodje da se kara pa meni godi :)
...uh kako bih ga odradio...mljac...
Dozvoljen djeci od 12 godina da gledaju extremni vampir sex i poslije se roditelji pitaju sto je moje dijete takvo sto se drogira sto laze, pa dragi roditelji evo radi ovakvi filmova i radi vase nesposbnosti da ukaze te dijetetu drugu i bolju alternativu u zivotu.
klix znamo sve od početka o njima ,,samo nastavite gdje ste stali ne treba nam uvod,,
koja k**ka ova njegova blijedunjava klempavica! glupan opet s njom nakon sto ga je posteno obrukala pred citavim svijetom! hajvani!
ovaj decko je peder, ne umije on tu nista da odradi kako valja
a ja se sexam ko vepar...
treba yebat i nju i njega ....,ali onako muski poderat...!
koje je ovo poremeceno smece. slicno smrdskom turbofolku