The Breaking Down 2. dio
39

Pattinson: Željeli smo najbolji i divlji vampirski seks

Klix.ba
Odnosi između zvijezda Twilighta Roberta Pattinsona i Kristen Stewart možda su zahladnjeli, ali su na ekranu stvari između njih dvoje itekako zagrijane.

Britanskom glumcu Kristen je "nabila rogove" prevarivši ga sa drugim muškarcem, ali pomirli su se nakon što joj je Robert oprostio i sada žive zajedno u zajedničkom domu u Los Anegelesu.

Iako je njihova veza postala hladnija nakon događaja tokom prošlih mjeseci, strast između njih dvoje u ulogama Edwarda Cullena i Belle Swan je rasplamsana.

U drugom dijelu filma "Breaking Dawn", posljednjem u nizu filmova The Twilight Saga, koji su zaradili više od 1,8 milijardi dolara u kinima, Edward i Bella su snimili scenu "najčuvenijeg vampirskog seksa ikada".

Robert obećava gledaocima dobru zabavu i sočne detalje zaljubljenih mladenaca te kaže da je film prikladan i za djecu od 12 godina.

"Seks je divlji i intenzivniji. Željeli smo nešto drugačije, morali smo pronaći način da to izgleda seksipilno iako je film namijenjen i za djecu do 12 godina. Ideja je bila da imamo najčuveniji vampirski seks ikada", rekao je Robert za The Sun.

Međutim, snimanje ovih scena često je izazivalo smijeh glavnih glumaca.

"Čudno je truditi se da glumiš intimnost i neku ekstazu kada su ti kamere gurnute u lice i cijela ekipa je oko vas. Kristen i ja smo se često smijali, a i snimatelj s nama", priznao je Robert.

Glumci su otkrili još i to da je film sniman u Kanadi, na Karibima i Djevičanskim Otocima.

"The Breaking Dawn" drugi dio premijerno će biti porikazan u petak, 16. novembra, u SAD-u.