Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebote a niko od naših redatelja da snimi ovo.....nego svi se samo proslog rata drže kao neisvrpnog materijala
Ko glumi Batu? :P
A sta rade Kinezi???
na šta li će to ličiti ??
Uvijek se brani Sarajevo i BiH jer Sarajevo i BiH nikad nikoga nisu napali!
valter je bio srbin
@diktatura Valter Veis
Kome treba opet to sranje od filma...
Kad bi snimali o tvojoj familiji bilo bi sranje.
Bez obzira na politicku opredjeljenost, film jeste kult. A ovaj remake ce najvjerovatnije biti promasaj decenije. Kao i mnoga remake-djela. Uspjela su samo ona gdje su dovodili najbolje glumce, i cak i onda samo neki. A da li se zna ko ce ovdje igrati?
U kojem je ono partizanskom film jedan ss vojnik izvalio legendarnu rečenici : Her Đeneral, zvaj tausent partizanan kukuruzen gleaufen! hahahahah nedavno je na FTV bio taj film,bukvalno sam pao sa kreveta, a taj glumac vjerojatno nije imao pojma od njemačkoga jezika, a bilo je daj šta daš od tih lijevih uloga.
Ja mislim da je film nertva u pitanju :) ili mozda mirko i slavko.
Koliko je tacna, tj provjerena ova informacija?&
samo neka nema onog boze vrece. joj kako bi ga opalio drskom od metle
Ogavno... Kada ce ljudi vise shvatiti da je komunizam mrtav i dio proslosti, i da trebaju gledati u buducnost a ne prositi od drzave marku Fuj
"Sehen Sie diese Stadt?........Das ist Walter"
@kiki ahahahaahahah ama...............
@Luna.Luna hahahahaahhahahahhahahah vas dvije trebate da glumite u ovom REMEJKU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)