Oduševila je žiri
16

Ovo je pobjednički nastup iz showa "Tvoje lice zvuči poznato": Glumica se transformisala u Mišu Kovača

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Antonia Dora Pleško pobijedila je u sinoćnjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", a oduševila je žiri transformacijom u Mišu Kovača.

Pleško je bila jedna od osam kandidata koji su se predstavili u sinoćnjoj epizodi, a izvela je pjesmu "Drugi joj raspliće kosu" s početka karijere Miše Kovača.

"Osjećaj je fenomenalan i čak mi je ovaj pobjednički nastup bio još bolji jer je onda publika dala sve od sebe. Ostvarujem svoje snove otkad sam bila dijete, jedan predivan i emotivan događaj", kazala je Antonia u emisiji.

Član žirija Mario Roth bio je oduševljen njenom transformacijom: "Ono što je kod tebe fascinantno je to što ja nisam ni na sekundu ni čuo ni vidio Antoniju. Imitacija je repliciranje tuđih osobnosti, a ti si to večeras odradila sjajno".

I drugi članovi žirija uživali su u njenom nastupu te ih je nasmijala tokom izvođenja pjesme.

Na Instagramu je podijelila i kako je tekla njena transformaciju u muzičku legendu Hrvatske.

"Kažu da je najteže odglumiti legende jer su baš to - legende. U našoj Dalmaciji Mišo je duboko ukorijenjen u svemu, ništa bez njega ne može proći. Preplašila sam se jako ovog zadatka, ali sam stisla zube i napokon se opustila. Nadam se da će mu se svidjeti. Hvala svima na podršci", navela je uz fotografije iz backstagea.