Gledatelji zgroženi
9

Oskarovka Jennifer Lawrence se u novoj Netflixovoj komediji pojavljuje potpuno gola

L. R.
Jennifer Lawrence (Foto: EPA)
Jennifer Lawrence (Foto: EPA)
Oskarovka Jennifer Lawrence za komediju "No Hard Feelings" snimila je scene u kojima je potpuno gola.

Budući da je film "No Hard Feelings" imao svoju premijeru u junu ove godine, on je tek nedavno počeo s emitovanjem i na Netflixu u SAD-u. No, pojava potpuno gole Jennifer Lawrence šokirala je gledatelje i fanove, koji su pogledali film.

Scena koja je šokirala gledatelje, prikazuje 33-godišnju glumicu, koja neočekivano postaje potpuno gola tokom okršaja na plaži.

Radnja filma se vrti oko urnebesne Maddie, koja se zbog teške situacije, javlja na jedan oglas, kojeg su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera Percyja. Njen zadatak je da mu bude djevojka prije nego upiše fakultet. No, iako je smatrala da će lako uvjeriti da budu skupa, ispostavit će se da Percyja nije tako lako imati za dečka.

Film je ranije najavljen kao provokativna komedija za odrasle, a ima i 15+ oznaku. Međutim, to nije dovoljno "upozorilo" gledatelje, koji su ostavljali razne reakcije na društvenim mrežama.

"Zašto se Jennifer Lawrence u ovom filmu gola tuče", "Šta", "Ona je potpuno gola", "Nikad nisam mislio da ću vidjeti golo tijelo Jennifer Lawrence", "Osvojila si Oscara, što te natjeralo da pristaneš na ovo", bili su samo neki od komentara.