Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ccc Nisi me dobro razumio. Naravno da znam da je trilogija u pitanju, nego sam se ismijao prvom komentaru da je rijec o LOTR 4. A 5 i 6 dio su spomenuti onako sarkasticno... :) Ili da ti nacrtam.... ;)
@ares.kane ti očito nisi čitao hobita. Također Aragorn se neće pojavljivati. Čitajte.
Nisam bas nesto upucen u ovaj film...Interesuje me hoce li uopste biti Aragorna iiii hoce li ga Vigo Mortensen glumiti ? Pozz...
svaka čast LOTR trilogiji ali sam bio razočaran na kraju jer nije bilo SAURONA - bio je prisutan samo glasom... inače očekujem da če biti HOBBIT jači film, sa veličanstvenijom bitkom u kojoj je i Sauron :-)))
..a ja sam gotivio tvoju mamu...
drago mi je, strašan glumac za strašnu ulogu! Uvijek sam gotivio Legolasa
moze se i knjiga procitat pa da se malo zna....
ako ovaj film ne ovori sve rekorde, onda ne znam...
prije ce biti LOTR 0 (jer je radnja smjestena prije 1,2,3)
@valter haj procitaj ponovo koji je film
Super!!! LOTR 4.....a onda slijedi 5 i 6 dio! Odavno se ovako slatko ne ismijah....
@aaa - Koji levat ... ovo je Hobit mazgo, LOTR je trilogija.
Ovo LORT 4???? A gdje su ostali glumci???