Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi,nepismenost ne moze dobiti novu dimenziju jer je vec oznacena kao takva,pravilno se replicira i obraca prema upucenoj pismenosti datoga formata,mislim nemoj se ljutiti ali mozda bi ti lakse bilo da se suocis sa sopstvenim mogucnostima realno nizim od subjektivnih ocekivanja,ako ti je potrebna pomoc samo se obrati,ja sam tu hihihihihih
KOMICNA KNJIGA HAHAHAHAAH!!!! Ja stvarno ne volim komentare u kojima neko napada novinarsku pismenost, ali ovo je krajnje smijesno. Comic book nije komicna knjiga nego strip ljudi moji!!!!
BUUUURN! HAHAHHAHAHAHAHHAH
Citam te k'o knjigu, Commi. Eto, ne moze te covjek ni uvrijediti, ma koliko se trudio. Priznaj da ti je svaka "treba" kojoj si prisao rekla: "Ja tebe smatram PRIJATELJEM i to je sve."
@jebim ...od nekog "dobronamjernog" poput tebe to zvuči skoro kao kompliment :)
Commi, ne moze se reci za tebe da si glup, ali se ne moze reci ni da si pametan. Takodjer, ne moze se reci da si apsolutno bez smisla za humor, ali se ne moze reci ni da si duhovit. Jednostavno, brate, ravan si kao EKG na mrtvacu, a volis da se mijesas u sve, "pisuci komentare".
Komicna knjiga... Google translate FTW...
...dragi bosanceros...žao mi je što slobodu literarnog izražavanja mjeriš k'o metar drva za loženje...valjda iz tog razloga ono što ja napšiem ima neku "težinu", dok tvoji referati predstavljaju skup lijepih riječi koje ništa ne kažu...ne sekiraj se, gledam ja takve "experte" godinama...
@melisa ...ma, isti sam ti ki on :)
can you translate me to the other page of the street please? :)
@commi Onda si ti Robert Redford :))... ono u mladjim godinama:)))
Vala ne bih je j.e.b.o ni s commi-jevim k.u.r.c.e.m
...ako je ona seksi, onda sam i ja...
...komični klix, k'o i obično...nepismenosti daju novu dimenziju :)...usput, đe j eu trejleru (dobro nije "u prikolici") dio u kome je "sexi" ?
Komicna knjiga LOL