Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim da u filmu glumi Mel ili da je režiser, ne sumnjam da ne valja takav film. Mel je stari kov glumca i ide mu od ruke...
Najbolji reziser,ali lgbtq jaci od njega,kazu stop
Ovo čista kopija jednog filma sličnog gdje se radnja odigrava na bejzbol stadionu ..
Mel Gibson je glumacka legenda, ali zasto objavljivati recenziju filma koji na rottentomatoes ima ispod 15%. Ne vole svi RT, jasno, ali ovo ne mirise na dobro. Deus ex machina se takodje uglavnom izbjegava u boljim filmovima. Brian de Palma je 81. snimio triler sa slicnim konceptom, Blow Out, s John Travoltom. Ima puno bolje ocjene.
poprilično, meni, bezveze film
Mel Gibson, antisemit. Ne gledam njegove filmove.
I antisemit i osoba koja voli da mlati zene. Olos.
De nam šta o Hasanaginici?!.
Ines ima li kakav horror film gdje frajer samo kasapi hahaha
I ovaj članak Klix objavi😅
Lik je trumpovac zato me i ne interesuje, seronja!!!