Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta je Dodik (Kralj ) govorio ?????
vidi se da nisi pogledo filma starijeg od sebe...
Ako je tebi ovaj film glup, onda nije vrijedno ni raspravljati s tobom, zalosti ako je neko potrošio ulaznicu na tebe i tvoju pratnju! Film je fenomenalan, tako jaku poruku nosi, al treba je shvatiti, a za to treba imati mozak! A ne, onako su mu dali 12 nominacija, čisto reda radi...
a iskreno receno glup film,,nemoguce za sto je sve dobio 12 nominacija,,Inception izmislio svijet za ovo \"remek djelo\"
kad je premijera filma o Tvrtku? a o kraljici Katarini? stoko anglofilna infantilna
Kisla mi je glova!
Ja elite i gova.na...
ja premijere i gova.na
film dobro glup
baš je gala bila...
Mislim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi promocije filma u kinu, prilikom koje se pozivaju javne licnosti i politicari...pa ljudi nije SFF U Engleskoj je garant Queen bila na zvanicnoj promociji filma ;)
@Pitanje: Iz prve ruke da ti kažem - nije. :P
Da li je ova elita platila karte
Ova pretposljednja slika isto mi ko Brankovic bivsi ministar! Vidim i Incko ucustecio se!