Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto u hrvatskim medijima ovo nije na naslovnici, nego samo kod nas?
je3o vas bata, sta perete vise sa njim. Jedino sto znam jeste da je bio uhljebljen u jugoslovenskim filmovima. I pozdrav za druga Tita
valjda zato sto je walter branio sarajevo a ne zagreb
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve je uprskao ulaskom u politiku,to se na Balkanu ne oprašta
@mostar088 ne oprastajmo nacionalistima i fasistima. sto ovaj covjek je to bio...i nije jedini, bilo ih je na svim stranama..ali on je bio poznat i mnogima omiljen...zato je to i odvratnije
Ajde ne pametujte i imajte postovanja prema coveku koji je bio glumac a najmanje politicar jer ga je to namanje interesovalo.Nadju se neki kreteni da komentarisu a nemaju pojma statistiku sto se tice njegove karijere o dolaze da lece svoje frustrcije ovde sa svojim bolesnim komentarima
Nebih ulazio u to kakav si bio politicar ali si kao glumac bio jedan od najboljih..R.I.P..
moron od covjeka mirio se i svadjo sa borisom pet puta, ko poslanik napado sve protiv kojih se tadasnja srboslavija borila, kasnije kad je vidio da nema nista vise od titoisticki sponzorisane slave i da ga u exyu republikama niko vise osim srbije ne voli prihvato sve uloge, igro u onom fluffy filmu srdjana dragojevica koji na suptilan nacin prodaje cetnistvo a zove se lepa sela lepo gore, mogla bi se dobra parodija napravit na onaj film al da velimir bude ne u sporednoj nego u glavnoj ulozi...!!
Ko ce sad ubijati svabe
Rest in peace legendo.
konjokradica obicna kao i marko turski kobilic usput prezime obilic je od rijeci kobilic...timarac konja
Sad ce za sav peksinluk od 90 tih na ovamo ce odgovarati licno Marsalu Titu.. Boris Dvornik je u raju, a Bata ide u pakao
ODE CETONJA KONACNO
Veliki umjetnik, mali čovijek.
Ne misli bukvalno xd
Covjek jeste skrenuo malo s puta devedesetih, ali se kasnije pokajao. Dokaz tome možete naći na ju tjubu kad je javno zovnuo Borisa Dvornika da popriča i kako se izvinjava za sve.
Zivio si vrijedno al si umro bezvrijedan.
Dobar glumac bio...
Prešućujete da je bio užasan nacionalista, i da prstom nije mrdnuo kada je Sarajevo bilo u opsadi.Naprotiv:bio je poslanik u Skupštini Srbije, kao član Miloševićeve stranke. Moralna horizontala.I sada bih ga ja trebala žaliti ?Ne, neću.
Ne moras.
Koliko mrznje medju nama, nevjerovatno
Covjek jeste skrenuo malo s puta devedesetih, ali se kasnije pokajao. Dokaz tome možete naći na ju tjubu kad je javno zovnuo Borisa Dvornika da popriča i kako se izvinjava za sve.
Pa jel treba da ga volimo nakon svega. Ko mu j mater nek gori u paklu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo koji Hollywoodski glumac se moze pohvaliti sa biografijom kakvu je imao Bata Zivojinovic... R.I.P pocivaj u miru Legendo.