U kinima od 17. augusta
17
Objavljeni posteri za film Expendables 2
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imate li dozvolu od norrisa da objavite njegov poster ?
Adnane dijete da su filmovi ovog tipa jako loši....ova glumačka postava nikad ne bi ni bila slavna i popularna... a po popularnosti ovi likovi su najjači u svijetu...oni su vrh holivuda. idi gledaj justin bibera
Ja jes\' ovaj NORIS lafcina, gledaj ti njemu tri okvira na pusci, strasno. Sta ce on od jednog ili dva, odma tri stavio i puca cijeli film.
krajem 80 i tokom 90-ih su se samo ovakvi filmovi snimali, univerzalnog vojnika sa van dammeom i lundgrenom sam pregledao jedno 30 puta :D, trebale bi malo cesce izlaziti ovekve testosteronske rokacine ;)
kad vidim ovog mentola povraca mi se, najgori glumac svih vremena,
e moj Bager...kao što vidiš po komentarima nekolicine neki nažalost rastu uz Twilight (sto pametno zbori OldSchool), Bibera i RužnuLady Gagu... i to im je sav svijet... a da samo znaju kakve filmcine se kriju iza ovih glumaca....a da ne spominjemo jos starije filmove legendarnih Clint Eastwooda... Jacka Lemmona.. komičnog dvojca Bing Crosby i Bob Hope u serijalu filmova \"Road to...\" itd itd eto maloprije su ismijali Robert Redforda na jednom članku...kao ko je on da prica o umjetnosti... hahahaha
Kako se predstavlja Van Damme? Damme, Van Damme, Jean Claude Van Damme
SUSTINA SVEGA I JESTE DA SE ZABAVIS, NEMA NEKE SAD SLADUNJAVE GLUME, VEC ROKACINA, TO JE I HTIO STALONE, BAS JE ZANIMLJIVO VIDJETI OVE GLUMCE, UZ KOJE SMO SVI RASLI HEHE
@HE - gdje si ti to gledao ovaj film prije pola godine??? Mozda prvi dio ali ovaj sigurno nisi.................. @Adnane - ti se drzi ``Twilight-a`` i uzivaj, nemoj da beze komentarises gluposti, pametniji si kada sutis. Postava je odlicna, sve su veterani i odlicni glumci. Zarn je zesca akcija sto se i ocekiva od ovakvih filmova/ glumaca.
A dje je Stevo Seagal???
i sad oni odu pobiju citavu kinu ili rusiju ili sve arapske zemlje ? :DD film cisto preseravanje...
clint eastwood jede ovakve za dorucak
.bes ovo jaca mu je uloga u cazinskoj audiciji.haha
zan klod van dam, heroj moje mladosti :)
Sylvester Stallone Bruce Willis Arnold Schwarzenegger Chuck Norris Jean-Claude Van Damme Dolph Lundgren Ove glumce još iz 80-tih (veterani) nisu trebali miješati sa ovim novima.
statham najjači! pravi britanski komandos sa beretkom u lijevu stranu! britanci i škoti su inače definicija komandosa!