Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Ares likes this :-) fap fap fap fap faponiranje :-)
Bijeli roboti? Stvarno klix? Toliko poznajete temu o kojoj pisete da ste "najpoznatiju vojsku u citavoj industriji zabave", Stormtrooperse, (koji su klonovi, dakle ljudi) nazvali "Bijelim robotima".... :( Pa mozete jednostavno objaviti clanak da je izisao trailer, nemorate davati svoje lazno misljenje samo da bi izgledali kao ozboljan portal, jer to odavno niste...
,...pa poznata činjenica da ženski dio klix uredništva piše o filmovima... a žene i njihovo poznavanje filmske industrije je ravno poznavanju nane fate orlović u android sistem! glupače koje posle posla do spavanja samo gledaju indijske serije!
hahahahahahaha čuj roboti, oj bože mili XD
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
JJ Abrams sta je dotakao to je zasro. Sta imaju barkati kad nista nije pokvareno.
selam za R2
Najdraži moji R2D2 i Chewie :-)
Jedva cekam Decembar !!!