Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kevin je uvijek znao dobro odglumiti negativca sta se cudite. Pao na niske grane a bio mi jedan od najdrazih glumaca.
Johnny Depp
Keyser Söze
Spacey pedhercina kao i tuđman
Once upon a time in Croatia by Sergio Leone :D
Zar je legenda Đuro Utješanović bio zauzet?
Gej-pedofil…glumi prvog u hrvata…aferim
Hahhahahahhahahahhaa meni vise lici na Adolfa nego na Njofru
Možete samo biti ljubomorni na Hrvatsku. Mnogo je uspješnija nego vam je Juga ikada bila. Standard, ekonomija o sportu da i ne govorim. Samo mi nije jasno zašto mrziti nekoga ko je uspješan. Razumijem ljubomoru, ali ovoliko mržnje šteti njima samima
Toliko je uspjesna da cete skoro svi postati Irci
Živio sam u Hrvatskoj prije odlaska na zapad. Poštedi me ovih gluposti molim te. To je kao i Slovenija jedna mala fašistička tvorevina koja se je održala zahvaljujući tome što se EU smilovala da je primi. To je jedina valjana opcija i za Bosnu i Srbiju koje nisu ništa bolje. Samo se skini sa svoga postolja i budi zahvalan Evropi.
Ovaj je propo ko zeton!!
Koce bolje odglumiti negativca nego negaticvac...
Šta je ovo, Tuđman priča tečno engleski jezik
Rokaj, tresi, Kevine Spejsi!
Sljedeca uloga: Dodik. Slobodan pad.
Tuđmanov citat RVI -Izgubili ste nogu,izgubili ruku,ali imate Hrvatsku.
Hrvati izmisljaju nove rijeci i "novu" istoriju.
Prvo postao pedofilcina ili koji ono vec k..ac, a sada i glumac u nizerazrednim i niskobudzetnim produkcijama UZP-a. Strasno na kakve grane Hollywood moze spasti. Popij ljudino jednu Praljkovaču, skrati sebi muke kako treba
za 100 godina, kad neko bude izucavao istoriju evrope, nece gledati filmove niti citati hrvatsku wikipediju, nego ce citati presude un-ovog suda po kojoj je tudjman bio na celu uzp-a na teritoriji druge drzave.
Je li na hrvatskom jeziku?