Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AIDA JESI LI TI JEDNA OD ONI 200000 STO SMO SILOVALI KAKO TVOJI LAZLJIVI BALIJACI REKOSE CITAVOM SVIJETU KOLIKO IMA ONDA KOPILADI JEL I PIPI JEDAN DA LI SE STIDITE LAZI ILI NEZNATE KO SU TA KOPILAD TO JE NASE CVIJECE AKADEMIK BISTRIK BOSANAC MARSSSSSSS
BRAVO AIDA!! SAMO NAPRIJED!!!!
Aferim Aida! Fima SNIJEG treba vidjet svak na ovom dunjaluku,nasa mlada realizatorka je napravila remek-djelo,AFERIM! Tragedija bosnjaka,zena,muskaraca,djece,nevinih dusa,jos jedno aferim! Aida,film je jako dobro realizovan,mada si imala malo finansija i mogucnosti za tu realizaciju! BOSNA4EVER!