Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no coment, kao prvo fali ti jedno slovo M kao drugo jebem ti boga mrtvog hahahahahahahahaha vidimo se dzehennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnemu lalalala
film je ultra. LA nocu je snimljen fantasticno najblize mu je estetski Lost in Translation, ono, puno kadrova grada, koji se stapaju u obrise neona i auto farova ma izvrsno a tek kraj... podsjetio me na gasenje replikanta iz Blade Runnera ma jebi ga, zna Cruize uloga i performans za 10 kamera 10 rezija 10 dobar film makes you think a bit. haj vozdrica
TI STO PSUJES U BOGA NEBRINI DOCICES I TI NA RED PA TI DZABA KAJANJE JEBEM LI TI SVE ZIVO I MRTVO STO IMAS IDIOTE VANZEMALJSKI SVINJO SMRDLJIVA !!! IMAS DA PISAS MAJCINO MLJEKO I KRV ZA OVAKVE RJECI !!!
jebale vam statistike boga
Posjeti neku filmsku stranicu ako te zanima "o cemu se radi u filmu", npr rottentomatoes. Mene ova informacija bas zanima i neka je. Imdb je takodje "glupi americki sajt". Ohladi malo. Kupi novine.
a gdje jerry da ga ganja ?
E svaka cast ekipi iz Sarajeva X kad su se i oni spustili na nivo niskorazredne americke stampe za idiote, kretene i siroke americke narodne mase. Kad se pise o filmu, red je da se kaze nesto o filmu, o glumcima, o radnji, mozda sa strane nesto o redatelju i to je to. Ali mi ne dobivamo ovdje nikakve informacije o filmovima nego cifre i statistike koliko je amerikanaca gledalo film, koliki je bio budzet filma i koliko je film zaradio na blagajnama. I tako redovno. Kako god koji film dodje, mozes samo ici na imdb, traziti o cemu se radi u filmu, dok suplji novinari na ostalim sajtovima poput ovog objavljuju koliko koji film zaradjuje i ko vodi u box officeu. Meni nije poznato da bilo koju zivu osobu u cijeloj ovoj drzavi IMALO BOLI KURAC koliko je koji film zaradio na box officeu i da IKO ZIV izvan holivuda ima ikakve koristi od ovakvih jebeno glupih informacija. Ja sa ovim informacijama o zaradama filmova, koje u vecini slucajeva servirate umjesto da pisete o filmovima, mogu samo obrisati guzicu, kao i svako drugi ko procita ovu vijest na ovoj stranici. Prestanite kopirati podatke o zaradama sa box-officea sa glupih americkih sajtova jer su to beskorisne, bespotrebne i apsolutno neinteresantne informacije i pocnite malo vise pisati o samim filmovima.
Kad prije, sad svaki koji novi izadje odma najgledaniji. Preseravanje.
neki dan san gledo ovaj film i zelim da ga preporcuim, film je dobar....svidja mi se pravo.