Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuuuuuuuuuuu jedva cekam...
Mislim da je ovo novi trailer nove sezoen X-Files-a: https://www.youtube.com/watch?v=wlyODT3uROY
Gledao sam je od malih nogu, odmah poslije rata, pregledao vise puta i def. mi je najdraza serija. Drago mi je da Duchovny konacno podsjeca na one stare dane iz 90-tih. Drzim fige da ovo bude na visokom nivou, a ne jos jedno eksploatisanje stare slave.
Potpisujem.
trnci me dan danas znaju proci ....najjaca serija ikad!
Amerika živi vječno!
уводна музика из ове серије је тако језива, као мали сам имао ноћне море због ње
...imao si nocne more jer te pop silovao u crkvi,a ne od muzike...
hhahhhahahahahah oplakah
anada njesra
Project blue beam..Vrlo je moguce da u skorije vrijeme upravo urade nesto slicno,jer poslije 11 septembra njima treba nesto veliko,sta ce to biti ostaje da vidimo,ali zasigurno nesto hoce..
Take a pill
Zeljko Pervan: " I koga vanzemaljci napadnu ?? Amerikancee noooormalnoo, neće Guine-Bissao, da su ih napali ne bi znali da su ih napali." "I ko spasi svijeet, Ameriinkaancii normaaalno, ta nisu Albanci."
''Tata nemoj se ubit i spasit svijet..NE! Radi budućnosti svijeta,slušaj mamu.Tvoj tada pogiba(inače je Amerikanac i američki vojnik)Da spasi ,ne samo tebe nego i cijeli svijet''. Ko ne zna o čemu je riječ :D https://www.youtube.com/watch?v=6fYI8MMyHg8
Inače marinci su vrh,nema jedan za obom vuče 100 neprijatelja,sve ko bajagi Rambo do Ramba...a sjećam se kad u tek došli pa moraju u marširanje i na 2 kilometru skidaju čizme da se odmore...Nema,sila od vojnika
ISTINA, kako to licemjerno zvuci iz neiskrenih usta!