Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja neznam boshnjaci shta nam ovi srbi treba josh da ucine da bi mi skontali koliko je sati ??? 50 000 boshnja dodje na kocert joksimovica ili 20 000 na brenin koncert a za jovu skupi se 5-6 hiljada :( . ZALOSNO
eki nije znao , kada ono na premijeri prije derneka ispod dzempera viri Jovo.Jedino ako je prvo bio dernek pa onda promocija
Koji su ovo licemjeri, dvolični likovi-frikovi. Neki dan u Beogradu onaj konjj Dragan pojeo je govni i mislim da je time zatvorio vrata Sarajeva za uvijek.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/promijenio-plocu-dragan-bjelogrlic-vise-ne-podrzava-generala-divjaka/541548.aspx
MENI JE MERAAAAAK samo što REALISTA ovoliko pizdi...hahahhahaha... koji kreten... prvo brani Sergeja, pa ga onda pljuje... pa opet nekih5-6 nebuloznih komentara.... pojedi sebi damu realista idiote
U Višegradu je legalna zastava, Opštine Višegrad manje lokalne zajednice i veće lokalne jedinice u državi Bosni i Hercegovini R. S, na koju ste kao i na zajedničku Domovinu Bosnu i Hercegovinu pristali Daytonom. Pored entiteta R. Srpska BiH ima i Distrikt Brčko i Federaciju BiH, dakle tri lokalne jedinice unutar međunarodno priznate države BiH. Ako ne priznaš Dayton onda se vraćaš na raniji pravni status, Republika BiH i 109 opština, bez 3 lokalne zajednice/entiteti . Kontaš ? Čim izađeš iz Višegrada ulaziš u zonu pod direktnom ingerencijom države BiH i tu na granici imaš legalnu zastavu, tvoje države Bosne i Hercegovine, pogledaj pasoš ili ličnu kartu, ako ne znaš grb ili zastavu države u kojoj ziviš. Dakle tablice BiH ,ličnakarta, BiH, novac BiH (BAM), pasoš BiH itd… P.S Nije leba ti, nego hljeba ti, hleba ti ili kruha ti?
cuj nije znao heheh pa za pravu je obukao nije bilo podvale
http://vasicrajko.blogspot.com/
I da ima određen stav spram generala Divjaka i svega što se događalo nije neophodno da ga ispoljava da bi bio prihvaćen u BIH. Kako god, ne znam šta je Sergeja nagnalo na ovu izjabavu kao ni na oblačenje majice , ali znam da niko od nas koji dajemo ovdje komentare ne bi bio spreman nositi glavu u torbi, a što bi čekalo Sergeja da se vratio u Srbiju bez ovakvog objašnjenja. Moja podrška čika Jovi!
Sto ste mi ba obrisali komentar. Bio je prvi na ovu temu i sasvim pristojan. Gori ste nego Blic, Kurir i Alo zajedno.Sta bi tek bilo da je Sergej obukao majicu sa likom Nasera Orica. uzgred ima li gdje da se kupi ista. Graficari sta cekate dobro bi se prodavala.To je nas istinski heroj.
Pakas srbijanski
zarobiti chet..nicka sergeja i u razmjenu za jovu
Ma ko gleda sta je na majici pored ovih ljepotica :D
Gdje su djeca u Srpskoj? Što se mene tiče ne morate markirati granicu, ja čim vidim samo neke ofucane dede i babe znam gdje sam.
Pitali Sergeja koga bi najvise volio imati na maJci. On rekao naprijed Mesu Bazdaravica a pozadi cijeli tim Zelje
GDE LEBATI IMA ZASTAVA U VISEGRADU DA JE ZASTAVA ONIH PROTIV KOJIH SMO SE BORILI,IMA OVA VARTINA ZASTAVA,OKUPATORSKA TABLICE!!???? LICNA KARTA SRPSKA PASOS SRPSKI OD UNE DO VIDINA SRBI! NEMA VAS...NAVUKLI VAS VASI BURAZERI HRVATI DA IM OLAKSATE FRONT! PA SAD TEKBIRAJTE NA 24 PROCENTA! U SRECU BOSNJE!
Ma Baja Mali knindza je zakon ... Dede Baja zapjevaj onu ,\"... Pobjedio nnarod pravoslavni\"