Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago mu pameti, pitam se samo kako nije otiso i on u Hag da da\' moralnu podrsku bratu, mozda bi zajedno bolje iscenirali cijelu pricu
Ja bi` mog`o opet ! :)))
u čemu je problem što je Kusturica prešao na pravoslavlje. To je privatna stvar, koja smeta jedino bošnjačkim nacionalistima. Iz komentara se vidi da niste puno bolji od onih koje prozivate. Nije vam smetalo kad su Bošnjaci bili zadrti komunisti. Ratni zločini, Republika Srpska, Milošević ... itd je druga priča, i tu se Kusturicini stavovi mogu i trebaju problematizirati. A to što je postao pravoslavac - pa papci ne provaljujte se, hoćete u Evropu a pjenite od šovinizma. Uostalom, većina modernih bošnjaka otkida na turbo folk, tipični srpski proizvod. Akva i druga mjesta već godinama su puni kad gostuju srpski estradnjaci. Kome vi pričate, posjetite malo češće muzej, biblioteku, pročitajete nešto više od Expresa, Sveta itd. Uostalom, šta danas znači Bošnjak, izuzimajući to da ne jede svinjetinu i ponekad ode u džamiju?
Pipice trci materi da ti da apaurine....Propuco si skroz pa si umislio da si tica....hajde oko nase popij bobe i nek ti mama namaze dzema
Uhljupi trebali biste da klecite pred Kustom. Vi ste jedna bezoblicna masa glupih glasova. Bosno nepovratno izgubljena.
E moj Kusturica ..... imao si izbor, i ti izabrao da budes PAKSU, pa onda ostani paksu niko ti ne brani
pipo buuraz!! ti opet bobe zaboravio??
Stankovicu legendo ma KRALJ si dobro si rek\'o ISTINU u LICE ovom nesvrstanom cudovistu! Hitler=milosevic=srbija=nemanja kosturnica! BiH4EVER!
PA OVO JE STANKOVICEV PROFESIONALNI PORAZ, VALJDA JE ZADATAK NOVINARA DA ZAVRSI INTERVJU, SVAKA SUSA MOZE ISPROVOCIRATI COVJEKA I ZAVRSITI INTERVJU ZA 22min.
jeste brate svi stoka! ne volite kusturicu i zato vam je uvijek drago kad se ovako nesto desi. po meni, kusturica je normalno reagovao na provokacije. covjek je reziser, sta ima tamo neki da ga ispituje o slobi i hitleru ili bilo cemu drugome? sve te provokacije imaju isti cilj: da podignu medijsku eksponiranost doticnog pametnjakovica i da raspiruju mrznju.
ta ce jadan...Forza do groba!
Ako je neko pročitao moj komentar na tekst kada je Mato radio intervju s Kusturicom, mogao je vidjeti da sam baš predvidjeo ko bi mogao biti pravi čovjek za intervju s Kustom. Ne neki beskičmenjak tipa Mato, (koga će Kusta levatiti kako on hoće) već neko spreman na pravi dijalog.
Istorija treba zapamtiti ovakve novinare ,Stankovića predložit za dobitnika Nobelove nagrade .
Kusta je Car! Bio i ostao. Ali ovde je sam kriv, jer je dozvolio dati intervju jednom novinaru iz HR. Obicno, novinari iz HR ili FBiH stalno ga nesto pitaju oko politike i slicno, umesto da ga pitaju oko film, muzika, umetnost. Nekorektno u svakom smislu. Jednostavno, Kusta nemora se nikome pravdati ili objasnjavati. Ko voli njegove filmove, nek ih gleda a ko ne ne mora. Isto vazi i za ZP. Prosto. Ne brini Emire, izvuci pouke i posle teraj napred, samo napred, jer mi smo stobom.
evo šta se dešavalo ovo dokazuje o kakvom se primitivcu takozvanom velikom srbinu radi: http://www.slobodnaevropa.org/content/article/1870356.html @ZA VELIKE SRBINE, pa dzaba vama uzimat naše pisce SELIMOVIĆA, naše paše SOKOLOVIĆA pa imena vam govore bolan bolan MEŠA,MEHMED SVE SAMI srbi bolesnici jedni...pa ni vašeg nemanju niko ne zove nemanja već EMIR